Position

Rute pĺ kort

Vi er...

oplevelser_i_ukendt_land_i_knud_rasmussens_fodspor_copy

2017

Så går det løs igen. Nu skal vores tur/ekspedition afsluttes rigtigt. Vi vil der ude igen og se det fantastiske land og dykke ned i historien. Det bliver i 2019 under "2. Thule til Thule ekspedition", klik ind og se meget mere.

-------------------------------------------------------------------------------

2010

Så er bogen om turen endelig kommet, ved Gyldendal. Er super tilfreds. Kan købes ved her på min hjemmeside "Kom ud" her.

-------------------------------------------------------------------------------

På jagt efter det ultimative eventyr, er Thule til Thule blevet en realitet. Planlægningen startede allerede tilbage i 2003 og er snakket igennem mange gange siden, fin justeret, osv. En strækning på ca. 3500 km. skal tilbagelægges af de to ekspeditions deltagere, Erik Bruun Jørgensen og Jesper Melin Ganc-Petersen, over en 3-4 måneders periode. Ved hjælpe af pulk, ski og kites.

15. marts 2009 starter ekspeditionen fra Kangerlussuaq (Sønderstrøm Fjord). Krydser over indlandsisen Nordøst til Vildtland, igennem Independence Fjord.  Herfra Nord om Grønland forbi Kap Morris Jesup, Hall Land, Kap Alexander og slut i Qaanaaq (Thule)omkring 15. juni 2009. Alt sammen i fodsporet af Knud Rasmussens I og II Thule Ekspedition, Peray' s mange ekspeditioner i området og mange flere. Forventes slut omkring 15. juni 2009.

Undervejs vil vi skildre historien og vores oplevelser på en dagbog log på hjemmesiden. På den historisk del samarbejdet med Arktisk Institut og Knud Rasmussens hus har givet os mange gode kontakter der kan bidrag med deres unikke viden. Vi vil anmelde vores grej fra Friluftslageret / Summit Shop og Klättermusen. Vi vil filme, tage billeder og skrive under hele turen til en efterfølgende bog, udgivet af  Gyldendal. Endvidere producerer vi en film serie om ekspeditionen efterfølgende i samarbejde med Alphafilm.

Overordnet skal det være en tur for oplevelses skyld, ikke for at det skal være hårdt eller gå hurtigt. Vi er to eventyrer, der vil opleve, nyde en storslået natur, ikke mange har været i, kort sagt det skal være "Vores Eventyr". Men vi vil prøve at bring det ned på jorden og ud til jer der læser her på hjemmesiden på en måde hvor vi ærligt fortæller om vores oplevelse, fejl, skuffelser, succes, osv.

HĂĄber vi kan bidrag til tanke, oplysning, viden og et skub til at I kommer ude pĂĄ jeres egne Eventyr store som smĂĄ

Mvh

Jesper og Erik

Newsletter


Samarbejdspartnere

cannot connect